Flexik Automation

Despre Flexik Automation

Începând cu anul 1994, anul înființării SC Flexik Automation SRL Timișoara, firma se dezvoltă și se consacră în domeniul industriei instalațiilor HVAC, sistemelor de ventilație industriale, sistemelor de protecție la incendiu și al automatizării acestora ca una dintre cele mai importante companii din Vestul țării.

O companie orientată spre tehnologie și viitor

Ne Găsiți Pe:

Din această poziție joacă un rol important în expansiunea investițiilor private în Banat, Transilvania și Oltenia, participând la construcția și ulterior la mentenanța infrastructurii industriale a marilor companii occidentale locate în aceste regiuni.

Dezvoltarea firmei este strâns legată de consolidarea unei echipe de ingineri și tehnicieni valorosi, dedicați realizării proiectelor la standarde calitative înalte.

Angajaţii noştri au între 1 şi 25 de ani experienţă în proiectarea  și execuția de sisteme de încălzire, ventilaţie şi climatizare, automatizări industriale, BMS, instalaţii electrice, instalaţii industriale și civile și construcții, domenii în care au urmat stagii speciale de pregătire, atât în România cât şi în străinătate.

0 +
Proiecte Finalizate
0
Domenii De Expertiză

Atenție sporită la detalii

În aprilie 2003, Flexik Automation a primit certificatul de „Quality Management Systems” în acord cu normele SR EN ISO 9001:2001, fiind auditată de către firma germană DQS.

Continuăm povestea noastră prin a vă spune...

La finalul anului 2019, compania a luat decizia strategică de a se implica în implementarea conceptului Industry 4.0 prin înființarea unui nou Departament de proiectare, execuție și integrare a liniilor industriale robotizate.

Racordată permanent la evoluţiile globale în domeniile social şi economic, compania susţine tranziţia spre economie cu zero emisii poluante prin dezvoltarea, începand cu anul 2020, a serviciilor de proiectare şi instalare sisteme fotovoltaice destinate consumatorilor rezidenţiali şi industriali.

HVAC - încalzire, ventilație, aer condiționat

Sisteme Fotovoltaice / Energie Verde

Sisteme Electrice

Sisteme de Protecție la Incendiu și Efracție

BMS, Sisteme Inteligente de Gestionare a Resurselor

Integrare
linii industriale robotizate

Construcții

Design si Productie de Mobilă

Ce spun Clienții Nostri

Certificări si autorizații

Cautați răspunsuri la întrebari?